Mlieko - vyrábame z mlieka
Mlieko-biely zázrak
Mlieko je považované za dôležitý zdroj vápnika, bielkovín a vitamínov ( A, B1, B2, B12, D) pre ľudské telo, to znamená perfektný fitness koktail. Vysoko kvalitné bielkoviny a horčík sú v mlieku obsiahnuté tiež. Pred 5 000 rokmi, obyvatelia starovekého Babylonu začali dojiť kravy a piť mlieko. Alois Müller Dairy používa pre svoje výrobky prevažne nízkotučné mlieko.
Potešenie bez výčitiek
Výhoda nízkotučného mlieka s 1,5% tuku: Má o kúsok viac bielkovín, vitamínov B, vápnika a iných minerálov ako v mlieku, taktiež má menej kalórií.
1983 Müllermilch predstavuje prvý UHT mliečny nápoj
Srvátka, energetický nápoj
Grécky lekár Hippocrates opísal srvátku ako "sérum z mlieka " Srvátka bola populárny prírodný nápoj už v dávnych dobách. Srvátka je vedľajší produkt pri mútení masla a obsahuje veľkú časť mliečnych prísad. Nízkotučný a cenný srvátkový proteín, veľa minerálov a tráviteľná laktóza spôsobuje, že srvátka uhasí smäd zdravo.
Fitness Pure - Na pitie
Najmä po športe, srvátka predstavuje perfektné osvieženie pre všetkých aktívnych ľudí. Srvátka je ideálna pre rýchle dobíjanie batérií a zvýšenie vášho vitamínového účtu. Srvátka pomáha telu regenerovať v miernom nízkokalorických spôsobom, takže je vo všetkých ohľadoch dobrou postavou.
2008 Ovocný a bohatý nápoj na vitamíny, to je lahodný srvátkový nápoj Fructiv.
Jogurt - mléčný výrobek plný kultur
Jogurt je kvasený nápoj z homogenizovaného zahusteného mlieka. Do mlieka pridané jogurtové kultúry sposôbujú, že sa premieňa mliečny cukor na kyselinu mliečnu, vďaka ktorej majú jogurty kyslomliečnu chuť a sú ľahko stráviteľné. Jogurt sa mieša a chladí tak, aby bol krémový a pripravený na plnenie.
1983 Müller vytvoril jedinečný téglik zvlášť na jogurt a príchuť.
Mlieko a ryža: Náš tím snov
Mlieko a ryža sú dôležitými zložkami vyváženej stravy, v kombinácii s hodnotnými potravinami. Mlieko poskytuje kostiam vápnik a cenný proteín, ryža poskytuje telu sacharidy, ktoré nasýtia a prinášajú energiu.
Rovnako ako v starých časoch...
Výhoda nízkotučného mlieka s 1,5% tuku: Nielenže je tam trochu viac bielkovín, vitamínov B, vápnika a iných minerálov, ale obahuje tiež menej kalórií.
1980 Müller - mliečna ryža pripravená v tégliku-to bola skutočná inovácia
Puding - lahodná zábava pre mladých aj starých
Ovocný, čokoládový, vanilkový, s polevou alebo bez, z krupice alebo ovocnej šťavy-puding je obľúbený ako dezert nielen u detí. V závislosti od receptu sa používa krupica, ryža, kukuričný škrob, ságo alebo krúpy varené s cukrom vo vode, mlieku alebo ovocnej šťave, zmiešané s vaječným žĺtkom alebo šľahanými vaječnými bielkami. Podľa receptu po stuhnutí prevrátiť.
Pena je sen
"Mousse au Chocolat" znamená čokoláda pena. Tradičný francúzsky dezert je vyrobený z tmavej čokolády, vajec, cukru a smotany. Pena vzniká jemným šľahaním vaječných bielkov.